Information/öppettider

Kontaktinformation

Adress:        Storgatan 15, 264 33 Klippan
Telefon:       0435-130 80 & 070-513 08 01

 

Öppettider Kontor:

Måndag       9.00-17.30

Tisdag          9.00-17.30

Onsdag        9.00-17.30

Torsdag       9.00-17.30

Fredag         Kontoret stängt

OBS! ALLA AFTNAR & RÖDA DAGAR HAR VI STÄNGT

Öppettider Trafiklektion:

Måndag      7.00-17.30

Tisdag         7.00-17.30

Onsdag       7.00-17.30

Torsdag      7.00-17.30

Fredag        7.00-12.50

 

e-post:        info@klippanstrafikskola.se
hemsida:    www.klippanstrafikskola.se


Personal

Jörgen är Trafikskolechef & Utbildningsledare

Jörgen, Helena, Johnny, Julia & Ellinor arbetar som trafiklärare. Vi har även hjälp av Peter ibland när det krisar.

Sussi sitter i receptionen och sköter den dagliga verksamheten.

Emelie & Jessica är våra trafiklärarpraktikanter.


Trafiklektioner

Våra lektioner i bilen kallar vi för trafiklektioner. En trafiklektion är 70 minuter. Vid körning i Ängelholm har vi vanligtvis två elever med, som kör vardera en lektion, vilket innebär att vi är borta två timmar och trettio minuter. Eleven kan också få köra en dubbellektion själv.


Planerad utbildning

Under någon av dina första trafiklektioner erbjuds du en dokumenterad plan och en kostnadskalkyl över din utbildning. Denna revideras efter behov allt eftersom utbildningen skrider framåt.


Samarbete

För att strukturera och effektivisera din privata övningskörning har din handledare möjlighet att åka med under de flesta trafiklektionerna. Prata med din trafiklärare om det.


Priser

En aktuell prislista finns alltid på kontoret och på vår hemsida. Observera att paketpriser garanteras i 6 månader från betalningsdatum, därefter kan en prisjustering på återstående lektioner bli aktuell. Du har 2 år på dig från det att du köpt något paket till att börja utnyttja det, efter 2 år är paketen inte återbetalningsbara.


Räntefri kredit

Via Resurs Bank kan du ansöka om räntefri kredit, mer upplysningar får du på kontoret. Trafikskolan lämnar ingen kredit.

www.resursbank.se


Betalning

Betalning sker med bankkort eller swish i receptionen, via e-handeln på vår hemsida eller via bankgiro 693-8732. Tänk på att överföringen kan ta ett par dagar. Du kan enkelt fylla på ditt elevsaldo på vår hemsida under e-handel.


Avboka trafiklektion

Du kan avboka din trafiklektion senast kl. 13.00 dagen före, vid avbokning senare än så debiteras i normala fall full avgift för lektionen. Risk 1 och risk 2 måste avbokas senast en vecka före. Avbokning gör du på telefon 0435-130 80. OBS Ej via sms eller e-post, finns vi inte på plats så lämna meddelande på telefonsvararen, tid och datum registreras. Avbokning till intensivkurs ska ske minst en vecka före kursstart för att undvika att bli debiterad en kostnad för administration. Vid sjukdom ska ett intyg kunna visas upp.


Återbetalning – reklamation

Vi tillämpar STR:s praxis. Läs mer på https://www.str.se/globalassets/om-oss/dokument/str_praxis_ersattning_aterbetalning.pdf

Vid återbetalning tas en avgift om 20% ut, teoriavgiften återbetalas inte om den är påbörjad (inloggad eller bokat in lektioner).


Utbildning

Med Transportstyrelsens kursplan som bas har trafikskolan en undervisningsplan som du kan ta del av. För att nå snabba resultat är det viktigt att teori och körning samordnas. På Informationsträffen får du goda råd om hur du ska lägga upp din utbildning.


EcoDriving – Sparsam körning

Träningen i bilen följer principer för ekonomisk körning.


Mörkerkörning

Från mitten av november till slutet av februari tränas mörkerkörning, både på vägarna och i vår simulator inne på trafikskolan.


STR

Trafikskolan är ansluten till Sveriges Trafikutbildares Riksförbund

Unionen

Klippans Trafikskola har kollektivavtal

unionen